top of page
Pink Tulips

Ystävänpäivän varainhankinta-tempaus

Myy Lumilyhty-lahjapakkausta verkossa ja tienaa joukkueelle, seuralle, yhdistykselle tai vaikka koululuokalle 15 € / pakkaus!

Kiitos tilauksestasi!

Seuraa sähköpostiasi – saat oman arpalinkkisi tuota pikaa.

Myy kannattajillesi ystävänpäiväpaketti ja kerää varoja toiminnallesi

Jouluna suuren suosion saavuttanut Lumilyhty-lahjapakkaus palaa jälleen ystävänpäivän iloksi! Myy kannattajillesi netissä Lumilyhty-lahjapakkausta – me hoidamme pakkaamisen ja postituksen. Tempaukseen mukaan liittyminen on myyjälle täysin ilmaista – tilitämme jokaisesta myydystä lahjapakkauksesta 15 € toimintanne tukemiseen!

Valmis paketti varainhankintaan verkossa – näin se toimii

 

Saat yksilöllisen linkin jaettavaksi omissa sosiaalisen median kanavissasi, verkkosivuillasi ja muissa haluamissasi viestintäkanavissa. Toimita meille logosi, yhteystietosi ja tilinumerosi oheisen lomakkeen kautta, niin saat meiltä valmiin tuotteen jaettavaksi. Helppoa ja nopeaa!

Tempaukseen osallistuminen on täysin kulutonta ja riskitöntä. Jokaisesta linkin kautta ostetusta lahjapakkauksesta tilitetään seurallesi / yhdistyksellesi 15,00 € / pakkaus.

Lumilyhty lahjapakkaus

Lahjapakkaus sisältää viisi Lumilyhty-arpaa (arvo 8 € / kpl) ja Fazerin sinisen suklaalevyn, jonka ostaja saa kaupan päälle. Lahjapakkauksen mukaan saa liitettyä oman tervehdystekstin, joka tulostetaan paketin mukana toimitettavalle värityskuvalle. Saatteeseen voidaan lisätä myös tiiminne oma viesti.

Kotiin toimitettava paketti on mainio ystävänpäivämuistaminen juuri nyt, kun läheisten tapaaminen ei välttämättä ole mahdollista lainkaan. Aloita myynti nyt jo ystävänpäiväksi, ja jatka koko kevään – pakkaus sopii erinomaisesti myös äitienpäivälahjaksi! 💖

Lähde mukaan varainhankintatempaukseen nyt!

Aloit

A

bottom of page