top of page

Osta Lyhty-tekstariarpa ja voita itsellesi 10 000 euron kultaharkko! Lähetä viesti LYHTY numeroon 16499 ja saat heti tiedon voititko. Voittomahdollisuuksia on yhteensä 72 000 kpl! Viestin hinta on 8 euroa. Kiitos tuestasi!

Girls%20Relaxing%20on%20Soccer%20Field_edited.jpg

Tehokasta ja helppoa varainhankintaa joukkueille, yhdistyksille ja koululuokille! 

Lyhty-arpojen tuoteperhe palvelee vuosien kokemuksella urheiluseuroja, joukkueita, koululuokkia ja yhdistyksiä kaikessa varainhankinnassa. Valitse mieluisin tuote ja aloita helppo, tehokas ja veroton varainhankintakampanja nyt!

Studiokuvat-lumilyhty_2022_uusi_pieni_ed

LUMILYHTY-

JOULUKALENTERIARPA

Klassikko! Joulunajan myyntihitti,

joka takaa tehokkaimman

varainhankintakampanjan! Tee tilaus tästä.

Studiokuvat-Sportti_arpa.jpg

LYHTY-ARVAT PRESENTS:

SPORTTI-ARPA

Seurojen ja joukkueiden valinta!

Valitse lajisi ja aloita varainhankinta

Sportti-arvalla. Tee tilaus tästä.

Studiokuvat-oma_kuva_aihe.jpg

LYHTY-ARPA

OMALLA KUVALLA

Aloita varainhankinta uniikilla arvalla, joka on räätälöity juuri teidän näköiseksi! Tee tilaus tästä.

Helppo tilata

Helppo ja nopea

tilaus netissä.

Nopea toimitus

Ilmainen toimitus 2-3 päivän sisällä tilauksesta.

Paras tuotto

Arpamyynnillä tienaat huimat 4-5 € / myyty arpa!

Käynnistä tehokas varainhankinta - tee tilaus nyt!

Lyhty-arvat auttavat kaikkia urheiluseuroja ja -joukkueita, koululuokkia ja yhdistyksiä varainhankinnassa. Valitessasi Lumilyhty-joulukalenteriarvan tai Lyhty-arvan varainhankintavälineeksi on arpajaislupa, voitot ja koko paketti hoidettu valmiiksi. Varainhankinnan tehokkuuden takeena toimii huikea 50 prosentin myyntituotto! 

 

Monipuolisilla arpatuotteillamme teetkin varainhankinnasta toimivaa, hauskaa ja helppoa. Kun urheiluseuran, -joukkueen, koululuokan tai yhdistyksen varainhankinta rullaa mutkattomasti, pysyvät myös harrastuksen osallistumismaksut sellaisina, että yhä useammalla on mahdollisuus osallistua toimintaan.

Reilun kymmenen vuoden aikana varainhankintatuotteemme on osallistunut satoja urheiluseuroja ja yhdistyksiä sekä tuhansia joukkueita ja lukuisia koululuokkia. Lyhty-arvoilla onkin kerätty lasten ja nuorten hyväksi jo lähes 13 miljoonaa euroa!

ArpaTyttö_plakaatti_suosituin_tunnetuin.png

Paljonko haluatte kerätä varoja?

Laske oheisella Lyhty-arpa -tuottolaskurilla, montako arpaa tiiminne tulisi myydä, jotta varainhankintatavoitteenne täyttyy. Laskuri laskee tuoton (4€ / myyty arpa), jonka saatte puhtaana käteen. Huom. Lumilyhty-joulukalenteri -tuottolaskuri julkaistaan pian. 

Muistan, kuinka myimme sekä ovelta ovelle että paikallisissa ruokakaupoissa Lumilyhtyjä monet illat. Muun muassa näillä varoilla lopulta mahdollistimme joukkueemme pelireissun Yhdysvaltoihin asti.

@miljalassila

120079629_1017144392066538_7861111370702408638_n.jpg

Varainhankinnan tukena Eventio Group Oy

Lyhty-arpajaisten toimeenpanija on Eventio Group Oy – yleishyödyllisten yhdistysten omistama, vuonna 1971 perustettu yhtiö. Toimimme yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa tavoitteenamme luoda konkreettisia, tehokkaita ja helppokäyttöisiä ratkaisuja urheiluseurojen, joukkueiden, yhdistysten ja koululuokkien varainhankintaan.

bottom of page