Girls%20Relaxing%20on%20Soccer%20Field_edited.jpg

Tuotteillamme on kerätty lähes 13 miljoonaa euroa lasten ja nuorten urheilun ja harrastusten hyväksi!

Lyhty-arpojen tuoteperhe palvelee vuosien kokemuksella urheiluseuroja, joukkueita, koululuokkia ja yhdistyksiä kaikessa varainhankinnassa. Valitse mieluisin arpatuote ja aloita helppo, tehokas ja veroton varainhankintakampanja nyt!

Studiokuvat-sporttiarpa_2022.png

LYHTY-ARVAT PRESENTS:

SPORTTI-ARPA

Seurojen ja joukkueiden valinta!

Valitse lajisi ja aloita varainhankinta

Sportti-arvalla. Tee tilaus tästä.

Studiokuvat-oma_arpa.png

LYHTY-ARPA

OMALLA KUVALLA

Aloita varainhankinta uniikilla arvalla, joka on räätälöity juuri teidän näköiseksi! Tee tilaus tästä.

Studiokuvat-lumilyhty_2022_uusi_pieni.jpg

LUMILYHTY-

JOULUKALENTERIARPA

Klassikko! Joulunajan myyntihitti,

joka takaa tehokkaimman

varainhankintakampanjan! Tee tilaus tästä.

Helppo tilata

Helppo ja nopea

tilaus netissä.

Nopea toimitus

Ilmainen toimitus 2-3 päivän sisällä tilauksesta.

Paras tuotto

Arpamyynnillä tienaat huimat 4-5 € / myyty arpa!

Käynnistä tehokas varainhankinta - tilaa arpoja myyntiin nyt!

Lyhty-arvat auttavat kaikkia urheiluseuroja ja -joukkueita, koululuokkia ja yhdistyksiä varainhankinnassa. Valitessasi Lyhty-arvan varainhankintavälineeksi on arpajaislupa, voitot ja koko paketti hoidettu valmiiksi. Varainhankinnan tehokkuuden takeena toimii huikea 50 prosentin myyntituotto! 

 

Monipuolisilla arpatuotteillamme teetkin varainhankinnasta toimivaa, hauskaa ja helppoa. Kun urheiluseuran, -joukkueen, koululuokan tai yhdistyksen varainhankinta rullaa mutkattomasti, pysyvät myös harrastuksen osallistumismaksut sellaisina, että yhä useammalla on mahdollisuus osallistua toimintaan.

Reilun kymmenen vuoden aikana Lyhty-arpojen myyntiin on osallistunut satoja urheiluseuroja ja yhdistyksiä sekä tuhansia joukkueita ja lukuisia koululuokkia. Lyhty-arvoilla onkin kerätty lasten ja nuorten hyväksi jo lähes 13 miljoonaa euroa!

ArpaTyttö_plakaatti_suosituin_tunnetuin.png

Paljonko haluatte kerätä varoja?

Laske oheisella Lyhty-arpa -tuottolaskurilla, montako arpaa tiiminne tulisi myydä, jotta varainhankintatavoitteenne täyttyy. Laskuri laskee tuoton (4€ / myyty arpa), jonka saatte puhtaana käteen. Huom. Lumilyhty-joulukalenteri -tuottolaskuri julkaistaan pian. 

Muistan, kuinka myimme sekä ovelta ovelle että paikallisissa ruokakaupoissa Lumilyhtyjä monet illat. Muun muassa näillä varoilla lopulta mahdollistimme joukkueemme pelireissun Yhdysvaltoihin asti.

@miljalassila

120079629_1017144392066538_7861111370702408638_n.jpg

Varainhankinnan tukena Eventio Group Oy

Lyhty-arpajaisten toimeenpanija on Eventio Group Oy – yleishyödyllisten yhdistysten omistama, vuonna 1971 perustettu yhtiö. Toimimme yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa tavoitteenamme luoda konkreettisia, tehokkaita ja helppokäyttöisiä ratkaisuja urheiluseurojen, joukkueiden, yhdistysten ja koululuokkien varainhankintaan.