top of page
Girls%20Relaxing%20on%20Soccer%20Field_edited.jpg

Tuotteillamme on kerätty jo lähes 13 miljoonaa euroa lasten ja nuorten urheilun ja harrastusten hyväksi!

Suomen suosituimmat ja tunnetuimmat arpatuotteemme takaavat onnistuneen varainhankintakampanjan seurallesi, joukkueellesi, yhdistyksellesi tai koululuokallesi. Myyntituotto on jopa 50 prosenttia suoraan puhtaana käteen! Valitse mieleisesi arpatuote ja aloita helppo, tehokas ja veroton varainhankintakampanja –tilaa siis arpoja myyntiin nyt!

Studiokuvat-sporttiarpa_2022.png

SPORTTI-

ARPA

Seurojen ja joukkueiden valinta!

Valitse lajisi ja aloita varainhankinta

Sportti-arvalla.

Studiokuvat-oma_arpa.png

LYHTY-ARPA

OMALLA KUVALLA

Aloita varainhankinta uniikilla arvalla, joka on räätälöity juuri teidän näköiseksi!

Studiokuvat-lumilyhty_2022.png

LUMILYHTY-

JOULUKALENTERI

Klassikko! Joulunajan myyntihitti,

joka takaa tehokkaimman varainhankintakampanjan!

ArpaTyttö_plakaatti_suosituin_tunnetuin.png

Lyhty-arvat auttavat seuroja, joukkueita ja yhdistyksiä varainhankinnassa

Suomen suosituin tavara-arpa, personoitava Lyhty-arpa antaa varainhankkijalle mahdollisuuden luoda juuri omien toiveiden mukaisen arvan seuralle, joukkueelle, yhdistykselle tai koululuokalle!

Personoitavalla, kokovuotisella Lyhty-arvalla hoidat varainhankinnan tehokkaasti, verottomasti ja riskittömästi.

Lyhty-arvan toimitukset ovat käynnissä. Tilaa nyt, ja aloita helppo ja tehokas varainhankinta!

sporttiarvat_ei_taustaa.png

Tutustu arpaan >>

 

Tutustu joulukalenteriin >>

 

Käynnistä tehokas varainhankinta - tilaa Lyhty-arpoja myyntiin nyt!

Onko sopiva varainhankintamalli vielä löytämättä? Starttaa kautesi suunnittelemalla personoitu Lyhty-arpa seurallesi. Mikä on sen parempaa kuin päästä jakamaan oman joukkueen tai seuran viestiä juuri sen näköisellä arvalla kuin haluat?

 

Me Eventio Groupilla haluamme tarjota jokaiselle urheiluseuralle, -joukkueelle, yhdistykselle ja koululuokalle tilaisuuden luoda omannäköinen personoitu arpa varainhankintaan. Tuttu ja turvallinen Lyhty-arpa on riskitön, helppo ja tuottoisa varainhankintamalli. Lisäksi se on myös tapa yhdistää, piristää, sekä luoda varainhankinnasta vaivatonta.

 

Lyhty-arvat auttavat kaikkia urheiluseuroja ja -joukkueita, koululuokkia ja yhdistyksiä varainhankinnassa. Valitessasi Lyhty-arvan varainhankintavälineeksi on arpajaislupa, voitot ja koko paketti hoidettu valmiiksi!

 

Reilun kymmenen vuoden aikana Lyhty-arpojen myyntiin on osallistunut satoja urheiluseuroja ja yhdistyksiä sekä tuhansia joukkueita ja lukuisia koululuokkia. Lyhty-arvoilla onkin kerätty lasten ja nuorten hyväksi jo lähes 13 miljoonaa euroa!

 

Varainhankintaasi pystyt kehittämään Lyhty-arpojen avulla joko perinteisillä paperiarvoilla, tai netissä myytävällä digiarvalla. Paperiarvalla saat perinteisen myynnin käyntiin, ja valitsemalla rinnalle digiarvan ei yksikään myyntimahdollisuus jää välistä. Monipuolisella tavalla saat pidettyä varainhankintasi koko myyntikauden vauhdissa!

 

Tilaa nyt niin saat varainhankintakaudesta kaiken irti!

EsimArpa.jpg

Luo oma arpa

 

Tilaa Lyhty-arpa personoituna omalle ulkoasullesi!

Varainhankintaa digitaalisesti

– Lyhty-arvan saat myös digiarpana

Paperiarvan rinnalla toimiva digiarpa on erinomainen työkalu, kun haluat hoitaa varainhankinnan verkossa.

Digiarvan saat käyttöösi ilman aloituskustannuksia. Jaa linkkiä sivustollasi ja sosiaalisen median kanavissa – helppoa ja tehokasta!

Urheiluseurojen varainhankinta

Urheiluseurat ovat yhteiskunnassamme suuressa roolissa ihmisten, ja erityisesti lasten ja nuorten liikuttajana. Lyhty-arvat ovat urheiluseurojen tukena tässä arvokkaassa tehtävässä.

Harrastusmahdollisuuksien tarjoaminen lapsille ja nuorille tulotasoon katsomatta on tärkeää monista eri näkökulmista katseltuna. Hyvät harrastukset pitävät kansanterveytemme kunnossa niin fyysisesti, psyykkisesti, kuin sosiaalisestikin.

Kun urheiluseuran varainhankinta rullaa mutkattomasti, pysyvät myös harrastuksen osallistumismaksut sellaisina, että yhä useammalla on mahdollisuus osallistua toimintaan. Lyhty-arpojen varainhankintatuotteilla teet varainhankinnasta toimivaa, hauskaa ja helppoa!

Tehdään yhdessä hyvää!

Lyhty-arvoilla on kerätty jo lähes 13 miljoonaa

euroa Suomen lasten ja nuorten liikunta- ja

harrastustoiminnan hyväksi.

Learning to Swim

Arpajaisinfo

Lyhty-arpa
Personoitava-arpa

  • Arvan hinta: 8 €.

  • Arpajaislupa: Suomen Arpa ja Bingo ry, luvan numero: RA/2021/976.

  • Arpojen määrä: 600 000 kpl, joista 100 000 + 100 000 kpl SMS- ja internetarpoina.

  • Voittojen määrä ja yhteisarvo: 128 009 kpl, yhteisarvoltaan 1 713 000 €

  • Kertyvien varojen käyttötarkoitus: Arpajaistuotot menevät Suomen lasten ja nuorten liikunta- ja harrastustoiminnan hyväksi.

  • Arpojen myyntiaika ja -alue: 01.10.2021–30.09.2022, koko maa paitsi Ahvenanmaa.

  • Arvonta: Suoritettu julkisen notaarin valvonnassa tietokoneellisesti kaikkien arpojen kesken ennen myyntiajan alkamista. Käytännön toimeenpanija: Eventio Group Oy (ent. SBH-Yhtiöt Oy), Kaarina, info@lyhtyarvat.fi, p. 040 311 0570 (ei tekstiviestejä).

bottom of page