Joukkueen kassa kerralla kuntoon –

tilaa arpoja myyntiin nyt!

Lyhty-arvat toimivat jälleen urheiluseurojen ja -joukkueiden, koululuokkien sekä eri yhdistysten varainhankinnan välineenä. 

 

Arpaa on saatavilla myös Futis-arpa ja Lentis-arpa -versioisena.

Aloita tehokas, helppo ja veroton varainhankinta Lyhty-arvoilla!

Talvinen Lumilyhty-arpa sekä kesäinen Suvilyhty-arpa muodostavat yhdessä arpatuoteperheen, jota kutsutaan Lyhty-arvoiksi. Lyhty-arvat auttavat ympäri vuoden kaikkia urheiluseuroja ja -joukkueita, koululuokkia ja yhdistyksiä varainhankinnassa!

Hyödynnä nopean tilaajan etu nyt! Kun tilaat arpoja, viimeistään 30.6.2020, saatte tilaukseen ERIKOISEDUT:

  • Isompi myyntituotto - jopa 4 € / arpa

  • Täysi myyntitakuu - kaikki myymättömät arvat saa palauttaa ja vaihtaa arpajaiskauden päättyessä uusiin arpoihin!

Futis-arpa & Lentis-arpa

Lyhty-arvan kanssa yhteistyössä on Suomen Palloliitto ja Suomen Lentopalloliitto.
 

Suomen Palloliiton jäsenseurat ja -joukkueet myyvät suosittua Futis-arpaa. Suomen Lentopalloliiton kanssa toteutettu Lentis-arpa toimii puolestaan lentopalloseurojen ja -joukkueiden virallisena varainhankintavälineenä. Molemmissa arvoissa pätee Lyhty-arpojen reilut tilausehdot ja myyntituotto on 40–50 prosenttia.

Tilaa arpoja omalla ulkoasulla

Personoimme arpoja urheiluseurojen ja -joukkueiden sekä yhdistysten toivomusten mukaisesti. Minipersonoituun arpaan painatetaan haluamanne logo ja slogan (minimitilausmäärä 300 kpl). Täyspersonoituun arpaan (minimitilausmäärä 1200 kpl) puolestaan saa valita kuvituksen ja tekstit aina taustakuvaa myöten. 

Lyhty-arpajaisten järjestäjä: Suomen Arpa ja Bingo ry,  Y-tunnus: 0933018-8

Arpajaislupa: Luvan numero: RA/2019/1136
Arpajaisten käytännön toimeenpanija: Eventio Group Oy (ent. SBH-Yhtiöt Oy), Juristinkatu 6, 20780 Kaarina. 040 311 0570, info@lyhtyarvat.fi