suvilyhty-arpa-2.jpg

Lyhty-arvat auttavat seuroja, joukkueita ja yhdistyksiä varainhankinnassa

Suomen suosituin tavara-arpa Lumilyhty sekä kesäinen Suvilyhty-arpa muodostavat yhdessä arpatuoteperheen, jota kutsutaan Lyhty-arvoiksi.

Lyhty-arpa on tehokas, veroton ja riskitön varainhankintaväline.

Kesäinen Suvilyhty-arpa on nyt ilmestynyt! Tilaa arpoja myyntiin, ja hoida varainhankinta kesän aikana helposti ja tehokkaasti.

Käynnistä tehokas varainhankinta

- Tilaa Lyhty-arpoja myyntiin nyt!

Talvinen Lumilyhty-arpa sekä kesäinen Suvilyhty-arpa muodostavat yhdessä arpatuoteperheen, jota kutsutaan Lyhty-arvoiksi. Lyhty-arvat auttavat kaikkia urheiluseuroja ja -joukkueita, koululuokkia ja yhdistyksiä varainhankinnassa. Valitessasi Lyhty-arvan varainhankintavälineeksi on arpajaislupa, voitot ja koko paketti hoidettu valmiiksi!

 

Reilun kymmenen vuoden aikana Lyhty-arpojen myyntiin on osallistunut satoja urheiluseuroja ja yhdistyksiä sekä tuhansia joukkueita ja lukuisia koululuokkia. Lyhty-arvoilla onkin kerätty lasten ja nuorten hyväksi jo lähes 13 miljoonaa euroa!

Uusi Suvilyhty-arpa on nyt myynnissä ja myyntiaika jatkuu aina 30.9.2021 asti. Myyntituotto ja edut ovat arvassa kohdillaan – tutustu ja tilaa nyt!

Voit tilata arpoja erilaisilla ulkoasuilla

 

Standard-ulkoasun lisäksi tarjoamme myös personoituja ulkoasuvaihtoehtoja (täyspersonoitu & minipersonoitu).

Varainhankintaa digitaalisesti

– Lyhty-arvan saat myös digiarpana

Paperiarvan rinnalla toimiva digiarpa on erinomainen työkalu, kun haluat hoitaa varainhankinnan verkossa.

Digiarvan saat käyttöösi ilman aloituskustannuksia. Jaa linkkiä sivustollasi ja sosiaalisen median kanavissa – helppoa ja tehokasta!

Urheiluseurojen varainhankinta

Urheiluseurat ovat yhteiskunnassamme suuressa roolissa ihmisten, ja erityisesti lasten ja nuorten liikuttajana. Lyhty-arvat ovat urheiluseurojen tukena tässä arvokkaassa tehtävässä.

Harrastusmahdollisuuksien tarjoaminen lapsille ja nuorille tulotasoon katsomatta on tärkeää monista eri näkökulmista katseltuna. Hyvät harrastukset pitävät kansanterveytemme kunnossa niin fyysisesti, psyykkisesti, kuin sosiaalisestikin.

Kun urheiluseuran varainhankinta rullaa mutkattomasti, pysyvät myös harrastuksen osallistumismaksut sellaisina, että yhä useammalla on mahdollisuus osallistua toimintaan. Lyhty-arpojen varainhankintatuotteilla teet varainhankinnasta toimivaa, hauskaa ja helppoa!

Tehdään yhdessä hyvää!

Lyhty-arvoilla on kerätty jo lähes 13 miljoonaa

euroa Suomen lasten ja nuorten liikunta- ja

harrastustoiminnan hyväksi.

Learning to Swim

Lyhty-arpajaisinfo

  • Arvan hinta: 8 €.

  • Arpajaislupa: Suomen Arpa ja Bingo ry, luvan numero: RA/2020/931.

  • Arpojen määrä: 800 000 kpl, joista 200 000 + 200 000 kpl SMS- ja internetarpoina.

  • Voittojen määrä ja yhteisarvo: 145 615 kpl, yhteisarvoltaan 2 581 400 €

  • Kertyvien varojen käyttötarkoitus: Arpajaistuotot menevät Suomen lasten ja nuorten liikunta- ja harrastustoiminnan hyväksi.

  • Arpojen myyntiaika ja -alue: 1.10.2020–30.9.2021, koko maa paitsi Ahvenanmaa.

  • Arvonta: Suoritettu julkisen notaarin valvonnassa tietokoneellisesti kaikkien arpojen kesken ennen myyntiajan alkamista.

  • Käytännön toimeenpanija: Eventio Group Oy (ent. SBH-Yhtiöt Oy), Kaarina, info@lyhtyarvat.fi, p. 0403 110 570 (ei tekstiviestejä).

Etusivun kuva: Janina Väänänen