Tilaa joulukalenterit kotiisi tai lahjaksi

 

Tilaa Lumilyhty-joulukalenteriarvat verkkokaupastamme ilmaisella toimituksella.

Saatavilla myös suosittu lahjapakkaus!

lumilyhty-pakkaus-joulu.jpg

Lyhty-arvat auttavat seuroja, joukkueita ja yhdistyksiä varainhankinnassa

Suomen suosituin tavara-arpa Lumilyhty julkaistaan tänä vuonna arpamyyjien toiveiden mukaisesti joulukalenteriarpana!

Lumilyhty-joulukalenteri ja personoitava, kokovuotinen Lyhty-arpa muodostavat yhdessä arpatuoteperheen, jolla hoidat varainhankinnan tehokkaasti, verottomasti ja riskittömästi.

Joulukalenterin ja Lyhty-arvan toimitukset ovat käynnissä. Tilaa nyt, ja aloita helppo ja tehokas varainhankinta!

Käynnistä tehokas varainhankinta - tilaa Lyhty-arpoja myyntiin nyt!

Varainhankintakauden ja joulupukin reen starttaa tämän vuotinen Lumilyhty-joulukalenteri! Lumihiutaleilla, sekä lumenvalkoisella kuusimetsällä koristeltu arpa tuo meille kaikille joulumieltä jokapäiväisiin raaputteluhetkiin.

 

Me Eventio Groupilla haluamme mahdollistaa jokaiselle urheiluseuralle, -joukkueelle, yhdistykselle ja koululuokalle tilaisuuden jakaa kaikille joulumieltä varainhankinnan merkeissä. Tuttu ja turvallinen Lumilyhty-arpa on riskitön, helppo ja tuottoisa varainhankintamalli Lisäksi se on myös tapa yhdistää, piristää, sekä luoda tunnelmaa joulunajan viettoon.

 

Lyhty-arvat auttavat kaikkia urheiluseuroja ja -joukkueita, koululuokkia ja yhdistyksiä varainhankinnassa. Valitessasi Lyhty-arvan varainhankintavälineeksi on arpajaislupa, voitot ja koko paketti hoidettu valmiiksi!

 

Reilun kymmenen vuoden aikana Lyhty-arpojen myyntiin on osallistunut satoja urheiluseuroja ja yhdistyksiä sekä tuhansia joukkueita ja lukuisia koululuokkia. Lyhty-arvoilla onkin kerätty lasten ja nuorten hyväksi jo lähes 13 miljoonaa euroa!

 

Varainhankintaasi pystyt kehittämään Lyhty-arpojen avulla joko perinteisillä paperiarvoilla, tai netissä myytävällä digiarvalla. Paperiarvalla saat perinteisen myynnin käyntiin, ja valitsemalla rinnalle digiarvan ei yksikään myyntimahdollisuus jää välistä. Monipuolisella tavalla saat pidettyä varainhankintareen koko myyntikauden lennossa!

 

Miksi et ottaisi varaslähtöä? Tilaa nyt niin saat reen jo käyntiin ja varainhankintakaudesta kaiken irti!

EsimArpa.jpg

Luo oma arpa

 

Tilaa Lyhty-arpa personoituna omalle ulkoasullesi!

Varainhankintaa digitaalisesti

– Lyhty-arvan saat myös digiarpana

Paperiarvan rinnalla toimiva digiarpa on erinomainen työkalu, kun haluat hoitaa varainhankinnan verkossa.

Digiarvan saat käyttöösi ilman aloituskustannuksia. Jaa linkkiä sivustollasi ja sosiaalisen median kanavissa – helppoa ja tehokasta!

Urheiluseurojen varainhankinta

Urheiluseurat ovat yhteiskunnassamme suuressa roolissa ihmisten, ja erityisesti lasten ja nuorten liikuttajana. Lyhty-arvat ovat urheiluseurojen tukena tässä arvokkaassa tehtävässä.

Harrastusmahdollisuuksien tarjoaminen lapsille ja nuorille tulotasoon katsomatta on tärkeää monista eri näkökulmista katseltuna. Hyvät harrastukset pitävät kansanterveytemme kunnossa niin fyysisesti, psyykkisesti, kuin sosiaalisestikin.

Kun urheiluseuran varainhankinta rullaa mutkattomasti, pysyvät myös harrastuksen osallistumismaksut sellaisina, että yhä useammalla on mahdollisuus osallistua toimintaan. Lyhty-arpojen varainhankintatuotteilla teet varainhankinnasta toimivaa, hauskaa ja helppoa!

Tehdään yhdessä hyvää!

Lyhty-arvoilla on kerätty jo lähes 13 miljoonaa

euroa Suomen lasten ja nuorten liikunta- ja

harrastustoiminnan hyväksi.

Learning to Swim

Arpajaisinfo

Lumilyhty-joulukalenteri

 • Arvan hinta: 10 €.

 • Arpajaislupa: Suomen Arpa ja Bingo ry, luvan numero: RA/2021/895.

 • Arpojen määrä: 400 000 kpl

 • Voittojen määrä ja yhteisarvo: 98966 kpl, yhteisarvoltaan 1 428 500 €

 • Kertyvien varojen käyttötarkoitus: Arpajaistuotot menevät Suomen lasten ja nuorten liikunta- ja harrastustoiminnan hyväksi.

 • Arpojen myyntiaika ja -alue: 01.09.2021–31.01.2022, koko maa paitsi Ahvenanmaa.

 • Arvonta: Suoritettu julkisen notaarin valvonnassa tietokoneellisesti kaikkien arpojen kesken ennen myyntiajan alkamista. Käytännön toimeenpanija: Eventio Group Oy (ent. SBH-Yhtiöt Oy), Kaarina, info@lyhtyarvat.fi, p. 040 311 0570 (ei tekstiviestejä).

Lyhty-arpa

 • Arvan hinta: 8 €.

 • Arpajaislupa: Suomen Arpa ja Bingo ry, luvan numero: RA/2021/976.

 • Arpojen määrä: 600 000 kpl, joista 100 000 + 100 000 kpl SMS- ja internetarpoina.

 • Voittojen määrä ja yhteisarvo: 128 009 kpl, yhteisarvoltaan 1 713 000 €

 • Kertyvien varojen käyttötarkoitus: Arpajaistuotot menevät Suomen lasten ja nuorten liikunta- ja harrastustoiminnan hyväksi.

 • Arpojen myyntiaika ja -alue: 01.10.2021–30.09.2022, koko maa paitsi Ahvenanmaa.

 • Arvonta: Suoritettu julkisen notaarin valvonnassa tietokoneellisesti kaikkien arpojen kesken ennen myyntiajan alkamista. Käytännön toimeenpanija: Eventio Group Oy (ent. SBH-Yhtiöt Oy), Kaarina, info@lyhtyarvat.fi, p. 040 311 0570 (ei tekstiviestejä).